Barion Pixel

Budapesti Haré Krisna Templom és Oktatási Központ

Közösségi tér a belvárosban

Dhíra Kutir

Lélekemelő programok, Isteni ételek

A Dhíra Kutir egy közösségi tér, ahol helyet adunk egy olyan kialakuló közösségnek, ami menedéket biztosít az életedben, táplál, támogat, mint egy jó barát, akire mindig számíthatsz. Védőhálót képez alattad, míg az életed kötéltáncát járod.

A vágyunk az, hogy a Dhíra Kutir legyen a második otthonod. Számunkra fontos, hogy aki betér hozzánk, boldogabban távozzon, mint ahogyan jött, feltöltődve  intellektuálisan és érzelmileg.

Készen állunk arra, hogy erőfeszítéseket tegyünk annak érdekében, hogy ti fejlődjetek, tanuljatok magatokról, másokról, és boldogabbak legyetek. Rengeteget gondolkodunk és ténykedünk, hogy ez a hely egyre jobb és jobb legyen.
Mi nem akarunk átformálni, te tökéletes vagy magad valójában. Viszont szeretnénk inspirálni, ahogyan csak módunkban áll, hogy bővüljön a megértésed, és közelebb kerülj önmagadhoz.

A Dhíra Kutirban rendelkezünk jó pár ütőképes megoldó-kulccsal, próbálgasd bele őket életed problémáinak zárjaiba!

Ismerd meg azt az utat, amivel a saját középpontodba kerülsz. Ha ismered a belső egyensúlyodhoz vezető legrövidebb utat, nem kell többé aggódnod: ha kibillensz, ráléphetsz a kitaposott ösvényedre. A te életed, a te utad. Járj rajta magabiztosan!

Hol találsz minket?

Fontos! A nyitvatartásunk változó. Kérjük kövesd Facebook oldalunkon az eseményeket, hogy biztosan akkor gyere, amikor mi is ott vagyunk. 🙂