Barion Pixel

Budapesti Haré Krisna Templom és Oktatási Központ

Havi rendszeres

adományozási lehetőségek​

Válaszd ki azt a tevékenységet, amelyet szívesen támogatnál rendszeresen!

Śrī Śrī Dayal-Nitāi Vijaya-Gaurāṅga kegyesen eljöttek hozzánk, hogy személyes jelenlétükkel áldásukat adják és inspiráljanak bennünket. Az imádatukban való részvétel kivételes lehetőség a Velük való kapcsolat elmélyítésére.

Templomunk fő tevékenysége a védikus szentírások, Sríla Prabhupáda könyveinek terjesztése. Vegyél részt személyesen, vagy havi adományoddal támogasd a könyvnyomtatást.

Tavaly nyitottuk meg belvárosi prédikáló központunkat, a Dhíra Kutirt, ahol ételosztással és programokkal várjuk a Krisna-tudat iránt érdeklődőket. Adományaid a hely működésére, és a sankirtana mozgalom terjesztésére fordítjuk.

Śrī Śrī Gaura-Nitāi 2.000 m2-es otthonának folyamatos karbantartása, fejlesztése és szépítése komoly kihívást jelent. Adományaiddal segítsd az épület fenntartását, és tedd lehetővé, hogy egyre szebbé tehessük a Templomot.

Programjainkra minden Krisna-hívőt és érdeklődőt szeretettel várunk. Napi reggeli programunk mellett a vasárnap délutáni Gauranga Festen, valamint a csütörtök esti Śrīmad Bhāgavatam előadásainkon Téged is örömmel látunk!

A támogatásod elküldését követően a támogatásod adminisztrációs felületén (klikk a linkre), tudod leellőnőrizni a beállításaidat és itt utólag módosíthatod adományod rendszerességét, mennyiségét, kezelheted a feliratkozásod.

Választhatod az alábbi adományozási formákat is:

A saját bankodnál kezdeményezett rendszeres átutalási megbízás a legegyszerűbb módja az adományozásnak.
MKTHK Budapesti Templom
1039 Budapest, Lehel u. 15-17.
MBH Bank Nyrt.
1056 Budapest, Váci u. 38.
10300002-10631821-49020014
Közlemény: havi adomány

Adományaidat a Templom paypal számlájára utalva is tudjuk fogadni a következő azonosítók használatával:
paypal.me/MKTHKBPTPL
e-mail cím: [email protected]

A Templom pénztárában, nyitvatartási időben (H, SZ, P, 9:00-12:00) készpénzben is befizetheted az általad választott összeget.

Kérdésed van?
Keresd bizalommal Prabhupāda-jīvana Dāsát (Mezei Pétert)
elérhetőségei egyikén:
+36 30/577 8628
[email protected]

Támogatásoddal komoly segítséget nyújtasz ahhoz, hogy a Krisna-tudat minél több emberhez el tudjon jutni.
Segítséged ezúton is hálásan köszönjük!