Barion Pixel

Budapesti Haré Krisna Templom és Oktatási Központ

Örömzene a belvárosában

Kirtan Fest Budapest
2024.04.26. 18:00

Valami másra vágysz? Valódi, mély élményre? Szeretnél egy felszabadító erejű koncert részese lenni? Gyere el április 26-án a Napfényes Rendezvényterembe, ahol egy fergeteges Kirtan Fesztiválon táncolhatsz, énekelhetsz átélve a mantra zene különleges hangvibrációjának erejét.

Helyszín: Napfényes Rendezvényterem
(1053 Budapest, Curia u. 2.)

Vegetáriánus ételkostolóval várunk!

Nem csak lelked töltjük fel fantasztikus energiával, hanem testedet is tápláljuk ínycsiklandó vegetáriánus étellel. Az est végén vendégünk vagy egy felejthetetlen ételkostolóra!

Mi vár Rád a Kirtan Festen?

Egy este, amikor összekapcsolódik a Föld és az Ég.

A Kirtan Fesztivál zenészei csodálatos keleti dallamokkal, mantrákat zengetve, énekelve egy egyedülálló lelki élményre hívnak. Kiszakadva a hétköznapok nehézségeiből végre megállhatsz néhány órára, hogy igazán önmagadra találj.

Szabadítsd fel az elméd a mantra erejével!

A mantrák különleges hangvibrációk, melyek tudati síkon indítanak változásokat, megtisztítják az elmét a negatív érzelmektől, hatásoktól. Az ősi védikus hagyományok szerint a mantrák a transzcendensből (a nem anyagi létből) erednek. Olyanok mint egy kristálytiszta vízű forrás, amely valóban felfrissíti a szomjazó lelket, aki így új erőre kap.

Regisztráció a Kirtan Festre - 2024. április 26. 18:00, Budapest, Napfényes Rendezvényterem

Támogatásotokat hálásan megköszönjük és a felejthetetlen lelki élményen, valamint az ISTENI INDIAI ÉTELKOSTOLÓN TÚL, ajándékkal is készülünk minden kedves támogatónknak. 

Érdemes mielőbb regisztrálni, a férőhelyek száma limitált!

Az esemény időpontja és helyszíne:

Tömegközlekedéssel pillanatok alatt megközelíthető a Ferenciek terétől. A Veres Pálné utcából nyílik a Curia utca, 1-2 perc és megtalálsz minket. Nagyon várunk! 🤗

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a Deák Ferenc tértől. A Károly körútról nyílik a Király utca, ahonnan mindössze 4 perc alatt be tudsz sétálni a K11-be. Nagyon várunk! 🤗

Regisztráció a Kirtan Festre - 2024.02.03. 18:30

Kedves Érdeklődők! A KirtanFestre minden hely elkelt. Köszönjük szépen a hatalmas érdeklődést! Hamarosan közzétesszük a következő időpontot, ahol szeretettel várjuk azokat, akik a február 3-i alkalomra már sajnos nem férnek be.

    Regisztrált jegyek száma (ha hozol valakit magaddal, kérjük jelöld be hányan jöttök)

    Szeretnél értesülni a programjainkról?