Barion Pixel
Meríts a Védikus bölcsességek útmutatásaiból!

Konfliktuskezelés

4 részes ONLINE előadás-sorozat Bhaktipāda Gosvāmīval

Első alkalom: 2024.05.07. 18:30

A hétköznapi élet során gyakran szembesülünk különféle konfliktusokkal: legyen az munkahelyi viták, családi feszültségek vagy baráti nézeteltérések. Ezek a helyzetek nem csupán stresszt és feszültséget generálnak, hanem akadályozhatják személyes és szakmai fejlődésünket egyaránt. Gyakran kihívást jelent megfelelően kezelni ezeket a helyzeteket, és könnyű érzelmeinknek engedni, ami csak tovább súlyosbíthatja a helyzetet.

Bhaktipāda Gosvāmī online kurzusának fő célja, hogy feltárja előttünk, hogyan lehetséges a konfliktusokat a Védikus bölcsesség segítségével kezelni, különös tekintettel a Bhagavad Gita tanításaira. A kurzus során átfogó betekintést nyerünk a Védák és a Bhagavad Gita által felkínált megértésbe a konfliktusok természetéről. Emellett megismerkedünk olyan gyakorlati technikákkal és eszközökkel, amelyek segítségével békésebben és hatékonyabban reagálhatunk a konfliktusokra mindennapi életünk során.

Mit nyersz a kurzussal?

Védikus Bölcsesség Befogadása:

Fedezd fel, hogyan alkalmazhatod a Védák ősi bölcsességét a konfliktusok megértésére és kezelésére.

Bhagavad Gita Inspiráló Tanításai:

Az ősi Bhagavad Gita tanításai új fényt vetnek a konfliktusokra, és segítenek abban, hogy békésebb megközelítést találj a nehézségekre.

Gyakorlatias Megoldások:

Tanuld meg azokat a konkrét technikákat, amelyek hatékonyabb kommunikációt és konfliktusmegoldást tesznek lehetővé mind a személyes, mind a szakmai életedben.

Személyes Fejlődés Fókuszban

A kurzuson való részvétel mélyebb önismeretet nyújt, ami nélkülözhetetlen a belső békéd és harmóniád eléréséhez.

A kurzus díja:

20.000 Ft (összesen a 4 előadás)

A kurzus időpontjai:

Ha arra vágysz, hogy békésebb és hatékonyabb módon kezeld a konfliktusokat, és új perspektívából láss rá azokra a Védikus bölcsesség és a Bhagavad Gita fényében, akkor ne habozz, csatlakozz Bhaktipāda Gosvāmī online kurzusához még ma!

Gyakori kérdések:

Igen, a kurzus visszanézhető.

A felvételt online lehet megtekinteni egy e-mailben küldött linken keresztül. A kurzusok zártak, nem elérhetőek a nyilvánosság részére, ezért csak azok nézhetik meg akiknek elküldjük a linket.

A rendelés leadásakor bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a kurzus díját. Ha nincs bankkártyád, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk egyéb fizetési módot találni.

Maradt még kérdésed a kurzus kapcsán? Vedd fel velünk a kapcsolatot!